Gases

Vels, gases o tuls tenen propietats translúcides i de filtratgede la llum. Les cortines de vel es poden il·luminar per a aconseguir un efecte transformador i es poden agregar en capes o instal·lar amb major amplitud.

Si està buscant un acabat delicat i clàssic, o necessita un material per a combinar amb efectes d’il·luminació, el vel és una excel·lent opció.

El tul Gobelin, disponible en cotó o trevira cs, és una tela que s’utilitza juntament amb la il·luminació adequada per a crear efectes espectaculars. També es coneix coma gasa o dent de tauró.

Quan s’il·lumina en un angle inclinat des d’un espai enfosquit, el material semblarà sòlid. Si la llum s’introdueix gradualment des de darrere de la gasa, l’escena posterior emergirà per a que l’audiència la vegi. Una vegada que es treu la llum del front de la gasa, es tornarà gairebé invisible. Una combinació d’il·luminació frontal i de fons pot crear efectes tridimensionals espectaculars. També es pot pintar i utilitzar com a pantalla de projecció.

VEL TCS

Composició: 100% Trevira CS
Pes: 45g/m²
Ample: 308cm Llarg bobina: 30 o 60ml
Color: 9, incloent blanc, cava, negre, gris

TUL GOBELIN

Composició: 95% Algodón / 5% Polyester
Pes aprox.: 90 g/m²
Ample: 1150cm Llarg bobina: 60ml
Color: blanc, gris, negre i altres colors segons comanda

TUL TREVIRA

Composició: Trevira CS
Pes aprox.: 100 g/m²
Ample: 1097cm Llarg bobina: 58ml
Color: blanc, negre

Dubtes? Contacta'ns

Carrer Ferro, 6-12, Nau 3 08038 Barcelona. Espanya

+34 93 296 50 84 - contact@grandslam.es

Avís legal i política de qualitat | Política de sostenibilitat