Raïls, Kabuki, Cortines LED

Raïls

Per a complementar les nostres cortines comptem amb el lloguer del raïl “Unitrack”. Amb ganxos per a penjar del truss, és un sistema de raïl modular resistent i adaptable.

Es pot configurar amb obertura central o lateral i es pot operar manualment amb o sense corda. També oferim els nostres serveis d’instal·lació per a configurar el sistema.

 

Kabuki

És un efecte versàtil, que utilitza ganxos individuals activats per un solenoide que es subjecten a una barra / truss, i es poden espaiar segons correspongui perquè la tela / article caigui.

En general, les cortines kabuki estan fetes d’una tela lleugera com Polyester, Trevira o Vel. Normalment la terminació superior és amb un accessori tipus clauer, per a facilitar el seu ús amb les nostres unitats de solenoide magnètic.

 

Cortina d’estrelles

Les cortines d’estrelles LED estan fabricades amb un lleuger Molton Trevira, i estan equipades amb llums LED de llarga durada i baix manteniment. Totes les cortines tenen la part posterior feta amb tela Trevira de polièster IFR, acabades amb llaços en la part superior i en un costat, més velcro al voltant per a permetre la unió de les teles en qualsevol direcció.

Cada cortina té un dimmer i es poden reproduir seqüències d’efectes preprogramades. Sovint es lloguen en combinació amb l’estructura Pipe & Drape.

Dubtes? Contacta'ns

Carrer Ferro, 6-12, Nau 3 08038 Barcelona. Espanya

+34 93 296 50 84 - contact@grandslam.es

Avís legal i política de qualitat | Política de sostenibilitat